Styling

Bruiloft styling & Event styling

Wil je een locatie voorzien van een specifieke look? Of precies dat ene gevoel of een specifieke sfeer in alles tot uitdrukking laten komen? Met een volledig styling-plan, de juiste (decoratie)materialen en waar nodig op maat gemaakte meubels of objecten, kan ik ervoor zorgen dat de juiste sfeer wordt gerealiseerd. 

 

Bruiloft styling

Trouwen op een plek die bij jullie past: daar begint het mee! Maar met de styling van een locatie maak je een bruiloft nog persoonlijker. Als stylist help ik jullie graag om een locatie helemaal in jullie stijl om te toveren. Daarbij zal ik goed kijken welke materialen en kleuren passen bij de locatie. Een stijl-bord (moodbord) zal een indruk geven van de uiteindelijke sfeer. Indien wenselijk neem ik vooraf contact op met de fotograaf om zaken als lichtinval, situering van objecten e.d. af te stemmen. 

 

Algemene werkwijze

Allereerst ga ik een gesprek aan om een goed beeld te krijgen van de gewenste sfeer, de doelgroep en het budget en kan ik mijn werkwijze nader toelichten. Ook zal ik een bezoek brengen aan de locatie. Als de gehele opdracht helder is, maak ik een offerte op maat. Na akkoord offerte starten mijn werkzaamheden, die kunnen bestaan uit het opstellen van een styling-plan, maatwerk qua meubilair of decoratie materialen en het inkopen van specifieke materialen. Voor de start van de bruiloft of het evenement zal ik de styling op de locatie verzorgen. 

 

 

Prijzen

Ik hanteer als stylist geen vaste prijzen. Elke bruiloft, elk feest en elk evenement is uniek en vraagt om een andere aanpak. Wil je een prijsindicatie ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op. 

De prijzen van de losse verhuur van materialen staat hier

Styling-plan

In een styling-plan wordt met foto's, een kleurenpalet en een omschrijving weergegeven welke stijl zal worden gerealiseerd. Dit eerste gedeelte van het plan zal met de klant worden afgestemd. Vervolgens zal het styling-plan verder worden uitgewerkt, waarbij zal worden omschreven op welke manier de locatie zal worden ingericht of zal worden gedecoreerd. Ook wordt in het styling-plan een volledige lijst van materialen opgenomen, zodat de klant precies weet waar hij/zij aan toe is. Wil je een voorbeeld van een styling-plan? Neem dan contact met mij op. 

Mijn kenmerken

  • creatieve inslag;
  • eenheid in de sfeer;
  • op maat gemaakte oplossingen;
  • duidelijke afspraken;
  • passend bij het budget. 

Ik kan ervoor zorgen dat op een feest, bruiloft, evenement of bijeenkomst de juiste sfeer wordt neergezet.

Wil je weten voor welke projecten ik de styling heb verzorgd, kijk dan in mijn portfolio. Hierin staat een selectie van de gerealiseerde projecten. 

 

Klik op onderstaande foto's voor een vergrote weergave: