Tuinfeesten in Groningen, Drenthe en Friesland

Het wordt steeds populairder, een tuinfeest organiseren. En dat is ook niet zo gek, want wat is er nou leuker dan een feest geven in uw eigen vertrouwde omgeving? Ook de gasten vinden het vaak erg leuk om bij mensen thuis te komen. Tuinfeesten zijn ongedwongen, sfeervol en gezellig! Met een combinatie van de juiste inrichting, decoratiematerialen, muziek en een goede catering, wordt een tuinfeest helemaal leuk.

Tuinfeest organiseren

Sfeervol en optimaal inrichten van je tuin:

Elke tuin is anders en kan anders worden ingericht. Wilt u dat de gasten aan tafel kunnen eten? Dan is er extra ruimte nodig. Met de juist combinatie van tafellinnen, servies en bloemen, geeft u de tafels extra sfeer. Wordt het een informeel feest, huur dan deze leuke en hippe statafels. De tuinfeest decoratie kan bestaan uit mooie lantaarns,  lampionnen of slingers en uiteraard sfeervolle verlichting. Het mooiste is om te kiezen voor één type decoratie en niet teveel verschillende soorten decoratiematerialen te combineren. Voor een gezellig festival sfeertje, is het leuk om gebruik te maken van prikkabels. Wilt u prikkabels huren, klik dan hier. Andere tuinfeest verlichting kan bestaan uit fakkels, vuurkorven, waxinelichtjes in potjes et cetera. Wilt u meer informatie of tips hoe u een tuinfeest kunt versieren of aankleden of weet u niet waar u versiering voor uw tuinfeest kan kopen, neem gerust contact op.

Het kiezen van het juiste eten en drinken:

Als u ervoor kiest om een tuinfeest met diner/buffet/bbq te organiseren, dan kunt u een cateraar vragen naar de mogelijkheden. Er zijn tal van originele mogelijkheden te bedenken, zoals een kok aan huis of het huren van een barbecue smoker. Vier werkt samen met een aantal cateraars die van de gebaande paden af durven. Het is mogelijk om via Vier eten en drinken te regelen.

tuinfeest decoratieVoldoende servies:

Afhankelijk van het eten en drinken, heeft u uiteraard voldoende servies nodig. Denk aan wijnglazen, glazen voor sap, bierglazen, koffie kopjes, theeglazen, borden en bestek. Wilt u eens wat anders om het drinken in te serveren, denk dan eens aan leuke Mason Jars of vrolijk gekleurde bekers. Wegwerp servies kan, maar eet en drinkt vaak niet prettig en brengt daarnaast veel afval met zich mee.

Muziek:

Het kan leuk zijn om live muziek te regelen, akoestische achtergrond muziek bijvoorbeeld of in combinatie met een zangeres/zanger. Met muziek is het belangrijk dat u goed nadenkt wat u van het tuinfeest verwacht, wat voor gasten er komen en hoeveel gasten er komen. Vier  zorgt ook regelmatig voor muzikanten voor (tuin)feesten. Dus informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Wilt u de organisatie uit handen geven? Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Een tuinfeest organiseren in Groningen, Drenthe of Friesland wordt met Vier een feest!