Styling van bruiloften

Styling van jullie bruiloft

uniek - creatief - stijlvol

Kenmerken

Trouwen op een plek die bij jullie past: daar begint het mee! Maar met de aankleding van een locatie maak je een bruiloft nog persoonlijker. Ik help jullie graag verder om een locatie helemaal in jullie stijl om te toveren. Daarbij zal ik goed kijken welke materialen en kleuren passen bij de locatie. 

In sommige gevallen is de styling van een gehele locatie gewenst, maar het kan ook zijn dat jullie alleen op zoek zijn naar een mooie aankleding van de ceremonie, de dinertafels of een specifieke ruimte. Beide is mogelijk! 

Werkwijze

Graag kom ik in een vroeg stadium met jullie in gesprek, zodat ik een goed beeld krijg van jullie wensen en er ruim voldoende tijd is om de styling van een bruiloft voor te bereiden. Met een styling-plan, de juiste (decoratie)materialen en waar nodig op maat gemaakte meubels of objecten, kan ik ervoor zorgen dat de juiste sfeer wordt gerealiseerd. 

Ook voor advies over locaties kun je contact met me opnemen. 

 

Enthousiast geworden?

Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek

Enkele sfeerimpressies van bruiloften