Stretch tenten verhuur Groningen

Trouwen in de buitenlucht? Een overdekte dansvloer? Een slecht weer oplossing? Uw bedrijf op een nette, stijlvolle manier presenteren? Huur dan een tent bij Vier Verhuur. Wij verhuren stretchtenten en vouwtenten. Voor vouwtenten, klik hier.

Creëer een ambiance die uw gasten niet snel vergeten met een prachtige stretchtent. Wij verhuren in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Maar ook daarbuiten kunt u altijd vragen naar de mogelijkheden.

De tenten zijn in verschillende kleuren en afmetingen beschikbaar. Zo kunnen we altijd aan uw wensen voldoen. Vol passie creëren we keer op keer een sfeervolle setting voor onze klanten.

Ze onderscheiden zich van andere tenten door hun veelzijdigheid en sfeervolle uitstraling. Door de verschillende opbouwmogelijkheden kan het op bijna elke denkbare locatie geplaatst worden. Dit komt door de flexibiliteit van het plaatsen van de palen, zekeringspunten en het stretchdoek. Van een strak design tot een meer organische opstelling, de stretchtent geheel open of een deel gesloten, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Zowel particulieren als zakelijke klanten huren onze stretchtenten voor o.a.:

– Bruiloftenstretch tent Vier verhuur

– Festivals

– Bedrijfsfeesten

– Beurzen

– Culinaire evenementen

– Podiumoverkappingen

– Privéfeesten

– Openingen en lanceringen
Bij de verhuur staat veiligheid en kwaliteit voorop. Onze tenten zijn windbestendig t/m windkracht 8 en windstoten tot 100 km/h.

Voordelen van onze stretchtenten:

– Waterdicht

– Storm bestendig

– Brandwerend volgens Europese norm DIN4102B1/M2

– Koppelbaar, dus grotere afmetingen mogelijk

– Zijwanden mogelijk

– Geschikt voor iedere locatie

– Opgebouwd met robuust houten palen

– Huurprijs inclusief op- en afbouw

De stretch tenten worden standaard verankerd met grondpennen van 1 meter lang. Is dit niet mogelijk door asfalt of op last van de gemeente, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Rondom de tent hebben we minimaal 1,5 meter ruimte nodig om de tent af te spannen.

Wij verhuren de volgende afmetingen stretch tenten:

  • 5 x 8 meter
  • 6 x 10 meter
  • 7,5 x 10 meter
  • 10 x 10 meter
  • 9 x 12 meter
  • 10 x 15 meter
  • 12 x 18 meter
  • 10 x 20 meter

stretchtent Vier Verhuur (4)Een stretch tent van een groter formaat huren? Stretchtenten kunnen gemakkelijk gekoppeld worden. Zo realiseren wij eenvoudig een grotere tent voor u.

De zijhoogte van de stretchtenten varieert van 0 tot 6 meter. Elke situatie is anders en vraagt om een andere opstelling. Wij komen graag langs om de mogelijkheden van uw locatie te bekijken.

Door een partytent te huren bij ons, bent u verzekerd van service en een schone en onbeschadigde tent.

De mooiste feesttenten / partytenten in Groningen, Drenthe en Friesland hebben wij voor je. Daarnaast verzorgen wij uiteraard graag de gehele, eventueel op maat gemaakte, inrichting van de tent. Met onze producten en inrichting geeft u een feest of evenement de aandacht die het verdiend.

Wilt u sfeer creëren? Huur dan geen saaie partytent, maar kies voor stijl! De op- en afbouw is altijd bij de prijs inbegrepen.

Klik hier voor het huren van een stretchtent.

stretch tent huren