Statafels huren

Ze zijn bijna niet weg te denken van een feest: de statafels. Als gasten van een feest bij een tafel staan, kunnen ze gemakkelijker met elkaar praten dan wanneer de gasten allemaal zitten. Ze zorgen voor een gezellige, ongedwongen sfeer op feesten.

Toch zien we helaas bijna overal dezelfde soort statafels… Wij brengen daar verandering in. Met onze hippe varianten geeft u een feest veel meer sfeer en stijl. U kunt ze bij ons huren in verschillende kleuren.

In de serie OSB zijn statafels te huur met een kleuraccent in het frame en een gekleurde rand van het blad. De volgende kleuren statafels zijn te huur:  geel, oranje en turq

statafel geel

uoise. Deze passen perfect bij de tafels in ons assortiment. Zo richt u een feest geheel in stijl in.

Geeft u een housewarming, tuinfeest, bruiloft of barbecue in Groningen of daarbuiten? Wij hebben de juiste materialen voor een hip feest!

Als u statafels wilt huren in Groningen, Drenthe of Friesland, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bezorgen op de gewenste locatie in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Onze tafels zijn inklapbaar en daarom makkelijk te transporteren.

Klik hier voor een overzicht.