Statafels huren

Ze zijn bijna niet weg te denken van een feest: de statafels. Als gasten van een feest bij een tafel staan, kunnen ze gemakkelijker met elkaar praten dan wanneer de gasten allemaal zitten. Ze zorgen voor een gezellige, ongedwongen sfeer op feesten. Daarnaast is het ideaal, omdat de gasten hun drinken erop kunnen zetten, erbij kunnen staan en u hapjes erop kwijt kunt.

Toch zien we helaas bijna overal dezelfde soort statafels… Wij brengen daar verandering in. Met onze hippe varianten geeft u een feest veel meer sfeer en stijl. U kunt ze bij ons huren in verschillende kleuren en met verschillende soorten houten bladen.

Wij hebben twee series: met bladen van OSB (geperste houtschilfers) en met bladen van Red Cedar.

In de serie OSB zijn statafels te huur met een kleuraccent in het frame en een gekleurde rand van het blad. De volgende kleuren statafels zijn te huur: wit, geel, oranje, groen en turquoise. Deze passen perfect bij de tafels in ons assortiment. Zo richt u een feest geheel in stijl in.

statafel geelGeeft u een housewarming, tuinfeest, bruiloft of barbecue in Groningen of daarbuiten? Wij hebben de juiste materialen voor een hip feest!

Wilt u weten hoeveel u nodig heeft voor een feest? U kunt uitgaan van ongeveer 6 personen per tafel. Als er ook aan de statafels (gelijktijdig) gegeten moet worden, reken dan op ongeveer 4 personen.
Wilt u toch graag een ander soort tafel huren? Bel of mail gerust. Wij leveren zelf maatwerk en hebben in ons netwerk leveranciers van andere soorten tafels.

Als u statafels wilt huren in Groningen, Drenthe of Friesland, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bezorgen op de gewenste locatie in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Onze tafels zijn inklapbaar en daarom makkelijk te transporteren.

Klik hier voor een overzicht.