Online kerst event

online event

Voor een online kerst event mocht Vier de inrichting en styling verzorgen. In de studio van MyFacilities in Groningen hebben we drie verschillende settings gecreëerd: voor een online Bingo, online cocktail workshop en een talkshow. We hebben hiervoor drie verschillende sferen neergezet, maar uiteraard allemaal in kerststijl!

Lees verder


Bijeenkomsten Omgevingsvisie Tynaarlo

In opdracht van Hajema Communicatie mocht Vier de concepten bedenken en uitwerken voor bijeenkomsten over de Omgevingsvisie  gemeente Tynaarlo. Zes thema’s (wonen, duurzaamheid, landschap, samenleven, economie en mobiliteit) werden op een creatieve manier neergezet, waarbij bezoekers hun standpunt in konden brengen.

Lees verder


Kerst decoratie restaurant De Rietschans

Van styling-plan tot en met uitvoering… voor restaurant De Rietschans in Haren de kerst aankleding mogen verzorgen. Deze bestond uit: Aankleding van de drie entrees (met o.a. kerstboom op slee, wijnvaten met krans, cadeaus, lijsten, windlichten); Kerst verlichting aan de buitenzijde van het restaurant; Aankleding van chef’s table (o.a. kerstballen aan linten, trapleuningen met groen… Lees meer »

Lees verder