Bijeenkomsten Omgevingsvisie Tynaarlo

In opdracht van Hajema Communicatie mocht Vier de concepten bedenken en uitwerken voor bijeenkomsten over de Omgevingsvisie  gemeente Tynaarlo. Zes thema’s (wonen, duurzaamheid, landschap, samenleven, economie en mobiliteit) werden op een creatieve manier neergezet, waarbij bezoekers hun standpunt in konden brengen.

Lees verder


Western feest

In opdracht van RVO een western feest mogen inrichten. De basis bestond uit twee prachtige tipi tenten en in de verdere inrichting gekozen voor veel natuurlijke materialen, zoals stropakken, pallets, jute… en natuurlijk mocht een paard natuurlijk niet ontbreken!

Lees verder


Event in De Suiker

In opdracht van SD event production de inrichting en aankleding mogen verzorgen van een evenement in de oude suikerfabriek in Groningen. Verschillende sferen gecreëerd, zoals het terrasgedeelte met een rustige/groene sfeer. Hier gewerkt met veel grasachtige soorten, hangende planten, macramé, rieten bollen en lichthouten en witte accenten in het meubilair en de vloer.  

Lees verder


NOM Midzomerfeest

event design

Voor het derde jaar voor het NOM Midzomerfeest de inrichting en decoratie verzorgd, in het thema “zomerkamp jaren ’60”. De inrichting bestond uit verschillende zitjes, waaronder een lounge hoek, de ‘speltafels’ en een retrostijl ingerichte stretch tent. In opdracht van SD event production.  

Lees verder


Verjaardagsfeest

Voor de 10e verjaardag van Daan kregen we de vraag de bestaande overkapping aan het huis te vergroten en de overkapping met tent op een feestelijke wijze in te richten. Met een tropisch thema werd het een sfeervol geheel. Decoratie via Lief & Jarig!

Lees verder


Kerstborrel Simplicate

Kantoor met terras mogen omtoveren voor een kerstborrel/feest, met veel kerstbomen, kerstballen, pallets, dennentakken en meer! In opdracht van SD event production & in samenwerking met De Smaak van het Noorden.

Lees verder


Bedrijfsfeest bouwbedrijf

Voor een bedrijfsfeest voor circa 1200 gasten mochten we een hal/loods omtoveren tot een feestlocatie. Met een knipoog naar de bouw, veel steigers ingezet en verdere inrichting/styling een stoere sfeer gegeven. In opdracht van: SD event production  

Lees verder


NOM Midzomerfeest 2018

Op een Fries eilandje de volledige inrichting/styling mogen verzorgen van het NOM Midzomerfeest, in Pippi Langkous sferen. Met gekke bordjes, veel vlaggenlijnen, waslijnen met kledingstukken, piraten deco, bamboe objecten en nog veel meer… In opdracht van SD event production

Lees verder


Kerst decoratie restaurant De Rietschans

Van styling-plan tot en met uitvoering… voor restaurant De Rietschans in Haren de kerst aankleding mogen verzorgen. Deze bestond uit: Aankleding van de drie entrees (met o.a. kerstboom op slee, wijnvaten met krans, cadeaus, lijsten, windlichten); Kerst verlichting aan de buitenzijde van het restaurant; Aankleding van chef’s table (o.a. kerstballen aan linten, trapleuningen met groen… Lees meer »

Lees verder


050&Mode

Voor hét mode event in Groningen de stijlpunten mogen inrichten. Opdrachtgever: SD Event Production

Lees verder


Alice in Wonderland feest

Voor een zakelijk evenement de inrichting en styling verzorgd. Het thema: Alice in Wonderland Locatie: Coendersborg in Nuis Opdrachtgever: SD Event Production Foto’s: Gea Schenk / Marieta Reessink

Lees verder


Bohemian party

Voor een bohemian bedrijfsfeest bij landgoed de Horst mocht ik twee keer dit jaar de inrichting en styling verzorgen. Met veel warme en bonte kleuren, lintjes, veel waxinelichtjes en kaarsen, botanische planten, kussentjes, rotan meubilair en nog veel meer leuke items het feest ingericht en aangekleed. Locatie: landgoed De Horst (Driebergen)  

Lees verder