Bruiloft Roy en Anouk

De volledig inrichting en styling voor deze bruiloft heeft Vier mogen realiseren; een ingerichte stretchtent, spelletjes voor de kinderen, barretje, statafels, ceremonie opstelling, bloemen, decoratie. Daardoor kon de uitstraling goed op elkaar afgestemd worden! Met veel natuurlijke materialen, passend bij de sfeer van de locatie (Restaurant Wollegras, gelegen aan het Bargerveen). De nieuwe schermen maakten… Lees meer »

Lees verder


Bruiloft Sylvia en Martijn

Weer eens deze prachtige locatie mogen inrichten en stylen: de Broerekerk in Bolsward! De wens van het bruidspaar verwerkt in de styling, waarbij er gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen, houten kistjes en warme kleuren. En uiteraard volledig corona proof, met 1,5m tussen de stoelen… Fotocredits: Margriet Fotografie

Lees verder


Bruiloft Irma en Symen

Een bruiloft met een vintage tintje, dat was de wens van Irma en Symen. Voor deze bruiloft mocht Vier de styling en het meubilair verzorgen. Het kleurenpalet voor de styling bestond uit naturel tinten in combinatie met enkele bordeaux rode tinten.

Lees verder


Bruiloft Luuk en Lysan

De eerste bruiloft in ‘corona tijd’…  desalniettemin werd het voor Luuk & Lysan en de gasten een prachtige dag. Voor deze bruiloft mocht Vier de materialen leveren en adviseren bij de opbouw. De gekozen stijl was een stijl met aardetinten, natuurlijke materialen, terracotta, zandkleur en dusty roze. Deze warme, aardse kleuren pasten perfect bij de… Lees meer »

Lees verder


Ceremonie setting Lemferdinge

Op deze foto’s zijn een aantal verschillende opstellingen te zien voor een ceremonie en dinertafel. Uiteraard zijn ook andere stijlen mogelijk en kan er ook gekozen worden voor een grotere opstelling! Fotocredits: Michelle Wever Photography Bloemen: Flowers and Living Locatie: Landgoed Lemferdinge      

Lees verder


Bruiloft Lisa en Seth

Voor het lieve stel Lisa en Seth mocht Vier de styling en inrichting verzorgen. Resultaat: een intieme sfeer, met antiek gele accenten in de styling. foto’s: Sonja Koning Photography

Lees verder


Bruiloft Ibiza style

Een tuin + een wens om er te trouwen, te dineren en te feesten + Ibiza…. dat waren de eerste ingrediënten om mee aan de slag te gaan. Voor deze bruiloft mocht Vier het plan bedenken voor de inrichting & styling. En dat was een mooie uitdaging, want met 200 gasten dienen de verschillende plekken… Lees meer »

Lees verder


Bruiloft Tom en Els

Voor de bruiloft van Tom en Els de tuin van haar ouders mogen omtoveren tot trouwlocatie. Zowel ceremonie, borrel, diner en feest vonden in de tuin (en schuur) plaats. Opdrachtgever: I am Weddingplanner Foto’s: Peter van der Lingen  

Lees verder


Bruiloft Chris en Chantal

Trouwen in eigen schuur, dat was het plan van Chris en Chantal. Vier mocht voor deze bruiloft de inrichting en styling verzorgen. Met natuurlijke materialen, veel groen en uiteraard de nodige stropakken, werd het een sfeervol geheel. De catering werd verzorgd door de Smaak van het Noorden.

Lees verder


Bruiloft Sonja en Thomas

Trouwen in de Broerekerk Voor de bruiloft van Sonja en Thomas de inrichting en styling van de prachtige Broerekerk en de sfeervolle locatie Polleplaets mogen verzorgen. De wens van het bruidspaar was een kleurrijke setting met geel en roze. Dit komt terug in de kleur van de stoelen (wit en iets geel), het bloemstuk bij… Lees meer »

Lees verder


Bruiloft Martijn en Inge

Wow wat een locatie! Voor de bruiloft van Martijn en Inge mocht Vier Verhuur de styling van een locatie midden op de hei verzorgen. Het door hagen omsloten terrein was al voorzien van een mooie tent/overkapping. De aankleding van de dinertafels en het terrein is door Vier Verhuur uitgevoerd.

Lees verder


Bruiloft Stefanie en Michiel

Door Stefanie en Michiel werd ik gevraagd hun bruiloft bij de boerderij van kennissen in te richten en te stylen. Stefanie is gek op veel planten en dus kreeg deze bruiloft een botanische look. Fotocredits: Renske Meinema Photography

Lees verder


Bruiloft Margriet & Joerie

Een heerlijke bruiloft op het Friese platteland, met uitzicht over de weilanden en de Friese meren. Een diner voor zo’n 130 gasten onder een stretch tent en een feest met een kampvuur erbij. Wat wil je nog meer? Voor deze bruiloft heeft Vier Verhuur het meubilair en de aankleding verzorgd. De gekleurde stoelen en bijpassende… Lees meer »

Lees verder


Bruiloft Louis & Mieke

bruiloft styling

Ongedwongen en stijlvol. Dat zijn de woorden die bij me opkomen na de bruiloft van Louis en Mieke. Ik werd door hen gevraagd de locatie (landgoed Ulvenhart nabij Breda) in te richten en te stylen.Een prachtige locatie decoreren, zonder afbreuk te doen aan de karakteristieken van de locatie. Ik heb daarom zoveel mogelijk natuurlijke materialen… Lees meer »

Lees verder