Reviews

Afgelopen week hebben we een fantastisch afdelingsuitje gehad dankzij Vier Verhuur. De communicatie m.b.t. de wensen was heel prettig en persoonlijk. Er werd goed mee gedacht over de verschillende mogelijkheden voor de invulling van de avond en de locatie.

Op de locatie zelf was de aankleding prachtig verzorgd door Marieta met oog voor detail, de mooie lampjes, bloemetjes op de picknicktafels en de manier waarop het eten en drinken gepresenteerd werden waren top! De
BBQ en hapjes workshops waren erg geslaagd en de sfeer was ongedwongen. Kortom: een geslaagde avond! Bedankt voor de organisatie 🙂

Jildou
Kinder IC - UMCG

Supertevreden over de bbq in festivalstyle. Marieta had leuke ideeën en het resultaat was dat ook fantastisch! Leuk, creatief persoon die ik zeker weer benader als ik weer iets moet organiseren.

Miranda Tukker

We zijn enigszins bijgekomen maar hebben nog steeds heftige flashbacks aan onze geweldige dag op 14 juli jl.!!! We zijn ontzettend blij met de keuze voor Marieta (Vier Verhuur) om te ondersteunen bij de aankleding van onze bruiloft met gekleurde linten, een bord met ons logo, bloemen, tafels, stoelen, tenten en limonadebar. Een erg prettige en heldere samenwerking zonder verrassingen. Marieta gaat grondig te werk en heeft de boel goed voor elkaar. Daarnaast heeft zij ook de inzichten om tot een succesvolle aankleding te komen! Dank!

Ton en Mieke van Erp

7 juli onze bruiloft gevierd, wat een mooie dag was dat..
Marieta had die dag een andere opdracht dus ze was niet bij het opbouwen. Vrienden van ons hebben dit gedaan ze hadden de spullen gevonden met daaraan allemaal foto’s en omschrijvingen hoe en wat de bedoeling was.
Het werd uiteindelijk een erg mooie aankleding van de locatie. Alles paste goed bij elkaar en we zijn erg tevreden over vier verhuur. Je kan het zo duur maken als je zelf wil, er zijn opties en materialen genoeg dus af en toe moet je jezelf afremmen want het is allemaal zo mooi!
Marieta kwam met adviezen en tips dus daar hoef je je ook geen zorgen om te maken.
Het was zoals ik me had voorgesteld hoe het eruit zou komen te zien!

Martijn en Nathalie

Wat hebben we een geweldige dag gehad op 1 juli. Vier verhuur heeft de hele styling voor de bruiloft in de tuin gedaan en het was echt geweldig! Vier verhuur (Marieta) dacht met ons mee en ook op het laatste moment konden er nog allerlei dingen geregeld worden. Ze heeft geholpen met opbouwen en een mooie plattegrond gemaakt zodat we precies wisten waar alles kwam! Echt een aanrader en onwijs fijn om mee samen te werken!

Erwin en Marijke Breider

“Het was heerlijk om met Marieta (Vier Verhuur) samen te werken. Ze heeft prachtige spullen (tafelklemmen voor boven de tafels bijv. echt een eyecatcher) en ze is niet te beroerd om voor je opzoek te gaan naar iets anders, nieuws of aanvullends. Ze hielp ons erg goed door het stellen van de juiste vragen. Ook was ze erg flexibel en konden er ook last minute nog dingen geregeld worden. Ze hield goed de balans tussen wensen van ons als bruidspaar en eigen adviezen. Ook heeft ze een prettig netwerk van andere leveranciers die ze gemakkelijk inschakelt. Echt leuk!

Stefanie

Voor ons 30 jarig bestaan feest hebben we gebruikt gemaakt van de diensten van Vier en naar volle tevredenheid! Marieta denkt mee en er is heel veel mogelijk. De op- en afbouw was perfect. Super!

Ronald

Voor een diner met 13 personen heb ik al het bestek, borden, glazen en tafellinnen gehuurd bij Vier Verhuur.
De aflevering kwam tot stand na goed overleg, qua halen en brengen was er veel mogelijk.
Hetgeen wat geleverd wordt, overstijgt wat betreft kwaliteit wat je normaal bij een verhuurbedrijf kan krijgen. En dat voor een zeer schappelijke prijs.

Erwin ten Sande

Voor mijn verjaardag wilde ik graag in de tuin eten, de stevige, witte tent werd pas echt een gezellige feestruimte met de kleurige stoelen, tafels en lopers van VIER VERHUUR! Het zag er prachtig uit, er werd vooraf heel fijn meegedacht en de service was top! Een echte aanrader!

Annemieke Neuteboom

Voor mijn 30ste verjaardag / 3 jaar iDees-online jubileum, gebruik gemaakt van Vier Verhuur. De kleurrijke en vooral unieke eigen meubels en versiersels maakten mij helemaal enthousiast. Leuk om sfeer op locatie te krijgen en dan niet zo standaard als anders. Al met al heel tevreden over het aanbod en de service. Ga er zeker nog eens gebruik van maken.

Désiree Boerema
Eigenaar / iDees online

Dankzij vier verhuur hebben wij een ontzettend leuk kinderfeestje gevierd. Alles werd netjes aangeleverd en de kinderen hebben erg veel plezier gehad met het schilderen. Echt een aanrader!

Annemarie

Dankzij de vrolijke & gezellige aankleding qua; statafels, lampjes, lampionnetjes en bistro tafeltjes & stoeltjes van Vier Verhuur is ons thema tuinfeest "Noorderzon in de achtertuin" een groots succes geworden!!!

Mirjam Berghuis

Wij waren zeer tevreden. De artikelen zijn netjes, schoon en heel. Zeer representatief.

Gemeente Assen

 

Schrijf een review