tafel gedekt

Styled shoot Touch of Sun

In de interieurprogramma’s en de interieurbladen kom je de kleur geel steeds vaker tegen. Eigentijds, modern en fris: deze kleurtrend is hip! Maar wist je dat je met de kleur geel ook een prachtige en romantische bruiloft kunt creëren? Zonaanbidders opgelet: droom weg bij de stijl ‘Touch of Sun’ en laat je inspireren voor een echte zomerse bruiloft.

In de tuinen van Museum De Buitenplaats in Eelde creëerden wij een stijl voor zomerse en hippe bruiloften. Geen fan van geel? Na het zien van deze foto’s denk je er waarschijnlijk heel anders over! Samen met de kleur mintgroen, die we natuurlijk al veel vaker terugzien in bruiloften, is dit een hele mooie combi. Trouwen jullie binnen? Kies dan voor een locatie met grote ramen en veel licht, zodat deze stijl perfect tot zijn recht komt.

DETAILS MAKEN HET VERSCHIL

Het thema is tot in de kleinste details doorgevoerd. Denk aan de macarons in precies de juiste kleuren, de kleur van de creme in de ‘naked cake’ en de bloemen in het haar van de bruid. Ook het meubilair past door de kleuren en het materiaal perfect bij het thema. Voor de kids is er een kinderhoek ingericht, met heerlijke pannenkoeken, kleine cakejes, vrolijke bekers en feestelijke slingers. Door alles goed op elkaar af te stemmen, wordt het thema versterkt en creëert het de juiste sfeer.

PERFECT VOOR DE BUITENBRUILOFT

Een festivalbruiloft, trouwen in het bos of het ja-woord geven in eigen tuin: met deze stijl waan je je in zomerse sferen. Om het ‘buitengevoel’ te versterken wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en prachtige oude muurtjes. Ook zijn er veel DIY mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan de boomschijven die je zelf op kunt hangen aan een boom.

MEEWERKENDE BEDRIJVEN

Deze styled shoot is georganiseerd door Prins Weddingplanner en door Vier Verhuur.

De bedrijven die hebben meegewerkt aan deze styled shoot zijn:

Bloemist: Flowers and Living
Bruidsjurk en accessoires: Joan bruidsmode
Bruidstaart & Sweet table: Isabella Fernando Macarons
Drukwerk: MOOI OOK
Eten & drinken: Van Tuin tot Tafel
Fotografie: Absolut fotografie
Haar & Visagie: Haarcreatie
Locatie: Museum De Buitenplaats
Model: Esther Hanenburg