Bruiloft Louis & Mieke

Ongedwongen en stijlvol. Dat zijn de woorden die bij me opkomen na de bruiloft van Louis en Mieke. Ik werd door hen gevraagd de locatie (landgoed Ulvenhart nabij Breda) in te richten en te stylen.

Een prachtige locatie decoreren, zonder afbreuk te doen aan de karakteristieken van de locatie. Ik heb daarom zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt (verweerd hout voor de verwijzingsborden, boom stam schijven, stoffen slingers etc.).

Voor deze bruiloft is gekozen voor romantische kleuren (goud, peach, lichtroze), natuurlijke en pure materialen en een tikkeltje vintage. Deze stijl komt op verschillende momenten en plekken van de bruiloft tot uiting (zie daarvoor de foto's):

  • voor de ceremonie (witte stoelen,  stoffen slingers, letters van hout, wijnvat, boomstamschijf, veilingkistjes, stropakken voor de kindjes, lampionnen, bloemen aan de stoelen, bloemstuk, bloemblaadjes...)
  • limonade-bar (wijnvaten, boomstam schijven, mason jar kannen, veilingkistjes, mason jar bekers, rietjes, bloemen... afgewisseld in combinatie met snoep en taarten)
  • diner tafels (boomstam schijven met vaasjes, waxinelichthouders, mini-schildersezeltjes, met boven de tafels lampjes)
  • kids-corner (een hoek afgezet met vlaggetjes, met daarbinnen spelletjes zoals boter-kaas-eieren, ring werpen, blik gooien, sjoelbak, zaklopen, kinderbankje e.d.)
  • feestzaal (bij de entree een rek met foto's, lampionnen, grote folieballonnen 'dance')
  • losse onderdelen zoals een photobooth (een lijst opgehangen met een mand met leuke photo booth spulletjes) en tobbes met flesjes drinken

foto's: Linda Berretty

bloemen: Flowers and Living