Bruiloft Luuk en Lysan

De eerste bruiloft in ‘corona tijd’…  desalniettemin werd het voor Luuk & Lysan en de gasten een prachtige dag. Voor deze bruiloft mocht Vier de materialen leveren en adviseren bij de opbouw.

De gekozen stijl was een stijl met aardetinten, natuurlijke materialen, terracotta, zandkleur en dusty roze. Deze warme, aardse kleuren pasten perfect bij de natuurlijke sfeer van de locatie (landgoed Welna).

Door de corona maatregelen werd het een andere bruiloft dan in eerste instantie het plan was. Helaas konden niet alle gasten aanwezig zijn, omdat er maximaal 30 personen mochten samenkomen. Verder is er bij opbouw rekening gehouden met een ruime opzet qua meubilair. Bij de ceremonie opstelling zijn de stoelen op 1,5m van elkaar gezet, waarbij de gezinnen/stelletjes wel bij elkaar zaten. Ook voor de borrel stonden de statafels op meer afstand van elkaar en stonden losse zitjes ook verder uit elkaar. Verder was er uiteraard gedacht aan voldoende desinfectiemiddelen om handen te reinigen. Door de omvang van de locatie (veel buitenruimte) was het geen enkel probleem om het meubilair ruimer op te stellen.

Lysan en Luuk kozen voor een eco-bruiloft. Met zoveel mogelijk duurzame materialen, een locatie midden in de natuur en met aandacht voor ecologisch eten/drinken. Zij en de gasten hebben ontzettend genoten van deze bijzondere dag!

Fotocredits: De Grote Dag bruidsfotografie

Locatie: Landhuis Welna