pastel bruiloft

Pastel bruiloft

Een bruiloft of (tuin)feest in pastel tinten is prachtig in het voorjaar, maar ook in de zomer!

Pastel kleuren kun je op een eenvoudige manier laten terug komen op een bruiloft of tuinfeest. Denk aan de decoratie materialen in pastel tinten (lampionnen, vlaggenlijnen, kaarsen, tafellinnen, bloemen, linten etc.). Maar wil je het geheel niet al te zoet laten overkomen, combineer dan bijvoorbeeld twee pastel tinten met lichtgrijs of gebruik vergrijsde pastelkleuren. Vergrijsde tinten geven net een iets chiquere uitstraling.

Bloemen zoals rozen, pioenrozen en ranonkels in pastel kleuren, gecombineerd met bijvoorbeeld eucalyptus, senecio of distel, zorgen voor een prachtig geheel. Maar ook delphinium/ridderspoor en agaphantus zijn mooi om te gebruiken als bloemen voor het bruidsboeket of andere bloemdecoraties.

Daarnaast kun je ook stoere materialen waarin de grijze tint voorkomt, gebruiken voor de aankleding van een pastel-bruiloft, zoals verweerd hout en zink.

Maak vooraf een kleurenpalet om er zeker van te zijn dat de kleuren goed matchen!

Laatste tip: overdrijf niet met het gebruik van kleuren: juist door her en der de pastel tinten te laten terug komen, krijgt jullie bruiloft een stijlvolle uitstraling!

Wil je advies of een styling-plan, neem dan contact met me op (06-29374200 of  info@vierverhuur.nl).