paastafel

Pasen

De winter ligt weer achter ons. Heerlijk… want dan worden de avonden langer en zijn we weer meer buiten. Een paar jaar geleden hebben we de paasbrunch buiten gehouden. Ik denk niet dat dat dit jaar gaat lukken, want pasen valt vroeg dit jaar. Echter wel een moment om lekker uit te pakken met broodjes, sandwiches, soep en andere heerlijkheden. Samen met Marleen van Food I Love (zie www.foodilove.nl) heb ik een mooie paastafel gedekt. Met veel geel en turquoise. Een prachtige kleur-combinatie voor het paasfeest, vind ik zelf 🙂

De artikelen zijn (bijna) allemaal te koop of te huur bij Vier! Alleen de kaarsen zijn van de Hema en de slinger (vrolijk pasen) en het eierrekje zijn van de Blokker. Wil je inspiratie opdoen voor een gezonde en lekkere paasbrunch? Kijk dan eens op de site van Food I Love en haar speciale paas-blog. De recepten zijn allemaal eenvoudig te maken.

Alvast fijne paasdagen!

ps: de eierdopjes kun je gemakkelijk zelf maken, zoek wat oude (dode) takken op, zaag ze in stukjes en maak met een gatenboor gaten erin.