Partytent verhuur Groningen

Trouwen in de buitenlucht? Een overdekte dansvloer? Een slecht weer oplossing? Uw bedrijf op een nette, stijlvolle manier presenteren? Huur dan een partytent bij Vier Verhuur. Wij verhuren geen standaard partytenten, maar mooie vouwtenten en prachtige stretchtenten in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Maar ook daarbuiten kunt u altijd vragen naar de mogelijkheden. Voor meer informatie over stretchtenten verhuur, klik hier.

De vouwtenten (ook wel paviljoen tenten genoemd) hebben een strakke, nette uitstraling. Met mooie decoratiematerialen kan er een sfeervolle uitstraling gerealiseerd worden. De vouwtenten zijn heel eenvoudig op te zetten. Door het vouwmechanisme bovenin de tent, kan er gemakkelijk verlichting of decoratie materiaal opgehangen worden in dit type partytent.  Klik hier voor een filmpje met de instructie van het neerzetten van dit type partytent. Uiteraard zetten wij graag deze partytent voor u op.

partytent verhuur GroningenWanneer huur je een partytent?

Partytenten zijn ideaal voor tuinfeesten, barbecues, bruiloften, openingen, evenementen en beurzen. Weet u niet welk type tent u het beste kan huren voor het feest of evenement? Neem dan gerust contact op met ons voor advies. Aspecten waar u rekening mee moet houden bij het huren van partytenten zijn:

-de beschikbare ruimte voor de party tent;

-de ondergrond (is deze vlak? kan de partytent aan de grond bevestigd worden?);

-de omvang van de partytent in relatie tot het gebruik van de party tent en het aantal gasten;

-de gewenste uitstraling van uw feest of evenement;

Qua omvang van de partytent moet u rekening houden met 1 tot 2 m2 per persoon, afhankelijk van het type feest of evenement. Wordt er gedineerd in de tent of wordt de tent gebruikt als dansvloer? Dan is er uiteraard meer ruimte in de partytent nodig dan wanneer iedereen in de tent zal staan.

Naast het tijdelijk huren van de partytenten, verzorgen wij uiteraard graag de gehele (eventueel op maat gemaakte) inrichting van de partytent. Met de partytenten en inrichting die wij verzorgen geeft u een feest of evenement de aandacht die het verdiend. Door partytenten te huren bij ons, bent u daarnaast verzekerd van service en een schone en onbeschadigde tent. Klik hier voor het huren van een vouwtent.

De mooiste feesttenten / partytenten in Groningen, Drenthe en Friesland zijn te huur bij ons. Wilt u sfeer creëren? Huur dan geen saaie partytent, maar kies voor stijl!