Over Vier

Het begon vanuit een passie: inrichten, sfeer creëren, meubels maken en creatief ondernemen. In de zomer van 2015 ben ik, Marieta Reessink, gestart met Vier! Wat begon met enkel de verhuur van losse materialen, is al snel overgegaan in het leveren van totaal concepten voor feesten, bruiloften en evenementen.  

Met een achtergrond in de ruimtelijke ordening, was de stap naar de evenementensector best groot. Toch komen veel (ruimtelijke) aspecten ook in deze branche weer terug. Met Vier is er alle ruimte om creatief te ondernemen.  Daarnaast geniet ik bij elke opdracht van het bedenken van het juiste concept, het samenwerken met leveranciers, de opbouw en styling van locaties en uiteraard de reacties van de klant en van de gasten! 

 

Veel van de materialen uit het assortiment zijn lokaal geproduceerd, waarbij er veel aandacht is voor stijl en vormgeving. 

Voor nieuwe concepten/projecten werk ik samen met een aantal vaste leveranciers; of het nu gaat om nieuwe materialen of bij de organisatie van feesten of evenementen. 

Mijn doel is het creëren van unieke feesten en evenementen, waarbij de gast verrast wordt door de totale beleving. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw feest of evenement? Ik kom graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.