Over

Het begon vanuit een passie; zelf iets creëren, meubels maken en creatief ondernemen. In de zomer van 2015 ben ik, Marieta Reessink, gestart met Vier Verhuur & Styling. Eerst alleen losse verhuur van unieke en eigentijdse materialen, maar al snel daarna ook begonnen met de styling van bruiloften, evenementen en locaties (horeca-gelegenheden).

Voor deze periode heb ik jarenlang gewerkt in de ruimtelijke ordening. Daarbij was ik wel bezig met ruimte, maar ontbrak het creatieve gedeelte. De start van een eigen onderneming brVier Verhuuracht daar snel verandering in!

Ik heb de opleiding Leisure Management afgerond en heb vervolgens Economische Geografie gestudeerd. Verder hebben vele klus projecten ervoor gezorgd dat ik veel materialen zelf maak (zoals de bar, de tafels, bankjes, wegwijs bordjes e.d.). Voor de grotere projecten werk ik samen met een aantal vaste leveranciers.

Dit werk geeft me heel veel positieve energie. Deze energie breng ik graag over op iedereen die ook zin heeft in een mooi feest of evenement!

Vier Verhuur en Styling is een verhuur- en styling bedrijf voor alle soorten feesten, maar altijd met aandacht voor de uitstraling.