Over mij

Het begon vanuit een passie; zelf iets creëren, meubels maken en creatief ondernemen. In de zomer van 2015 ben ik (Marieta Reessink) gestart met Vier Verhuur. Met Vier Verhuur wil ik het mogelijk maken om ook unieke en eigentijdse materialen te huren in plaats van het “standaard materiaal”.

Vier VerhuurBijzondere momenten in het leven worden gevierd. Bruiloften, verjaardagen, jubilea, openingen… noem maar op. Momenten waarbij je als organisator ervoor wil zorgen dat een feest of evenement geslaagd is. Met de inrichting en styling kun je voor een groot deel de sfeer bepalen. Graag denk ik mee met de gehele styling van een evenement, bruiloft of feest. Want juist door alle aspecten goed op elkaar af te stemmen, kan de juiste sfeer gerealiseerd worden.

Je kunt ook een feest in zijn geheel door mij laten organiseren (check deze pagina). Ik heb ervaring met de organisatie van evenementen en (tuin)feesten. Benieuwd naar mijn achtergrond? Ik heb de opleiding Leisure Management afgerond en heb vervolgens Economische Geografie gestudeerd.

Styling en creativiteit zijn mijn passies. De mix van organisatie en styling komt volledig tot zijn recht in Vier Verhuur.

Vier Verhuur geeft me heel veel positieve energie. Deze energie breng ik graag over op iedereen die ook zin heeft in een mooi feest of evenement!

 

Vier Verhuur is een verhuurbedrijf voor alle soorten feesten… maar altijd met aandacht voor de uitstraling.

Ik verhuur de artikelen vanuit Haren (bij Groningen), maar ik lever de materialen door heel Nederland. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!