Over

Het begon vanuit een passie; zelf iets creëren, meubels maken en creatief ondernemen. In de zomer van 2015 ben ik, Marieta Reessink, gestart met Vier! Eerst alleen losse verhuur van unieke en eigentijdse materialen, maar al snel daarna ook begonnen met de styling van bruiloften, evenementen en locaties (horeca-gelegenheden).

Voor deze periode heb ik jarenlang gewerkt in de ruimtelijke ordening. Daarbij was ik wel bezig met ruimte, maar ontbrak het creatieve gedeelte. De start van een eigen onderneming bracht daar snel verandering in! Met Vier kan ik bedenken, creëren en organiseren… een fijne combinatie.

 

Veel materialen uit het assortiment zijn zelf gemaakt en daardoor uniek. Verder wordt het assortiment gekenmerkt door veel kleur! 

Voor nieuwe concepten/projecten werk ik samen met een aantal vaste leveranciers; of het nu gaat om nieuwe materialen of de organisatie van feesten of evenementen. 

Dit werk geeft me heel veel positieve energie. Deze energie breng ik graag over op iedereen die ook zin heeft in een mooi feest of evenement! 

Benieuwd naar de mogelijkheden of de materialen? kom gerust langs bij het kantoor met opslag in Groningen.