Inrichting en styling van feesten, bruiloften en evenementen

Bij Vier kunt u terecht voor de inrichting en styling van feesten, bruiloften en evenementen. Met verfrissende concepten en creatieve ideeën, zorgen wij ervoor dat locaties worden omgetoverd tot een sfeervolle plek voor uw gasten. Elk feest of evenement krijgt een andere uitstraling. Wij bedenken, coördineren en zorgen voor de volledige op- en afbouw.

 

Vier beschikt over een ruim assortiment aan meubilair en decoratie-items. Waar mogelijk zorgen wij voor een uniek ontwerp en leveren we maatwerk, zodat uw boodschap op een mooie manier aan uw gasten gecommuniceerd wordt.

Of het nu gaat om een bruiloft, opening van een bedrijf, start van een project of bedrijfsfeest: voor elke gelegenheid zorgen wij voor een unieke sfeer.

Vier met plezier!

 

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Portfolio

Bruiloft Roy en Anouk

De volledig inrichting en styling voor deze bruiloft heeft Vier mogen realiseren; een ingerichte stretchtent, spelletjes voor de kinderen, barretje, statafels, ceremonie opstelling, bloemen, decoratie. Daardoor kon de uitstraling goed… Lees meer »

Laatste Blog

Styled shoot Romantic meets Industrial

Een vleugje voorjaar, romantische details en een industriële locatie komen samen in deze fotoshoot. Fluweel, zachte kleuren en zalm roze vormden het thema. Deze romantische kleuren en materialen vormen een… Lees meer »

Over

Marieta Reessink

Creëren van mooie dingen, dat is mijn passie. Of het nu gaat om het maken van een tafel, de styling van een bruiloft of het creëren van een unieke setting... dat vind ik heerlijk om te doen... Lees meer »

Klanten

MET PLEZIER HEBBEN WIJ GEWERKT VOOR: