Organisatie, inrichting en styling van bruiloften en evenementen

Bij Vier kunt u terecht voor de organisatie, inrichting en styling van feesten, bruiloften en evenementen.

Styling en creativiteit staan centraal in de werkwijze van Vier. Wij bedenken voor elk feest of evenement een passende setting.

Bij ons vind je geen standaard materialen, maar alleen unieke tafels, stoelen, decoratie-items en nog veel meer moois.

Vier bedenkt daarnaast concepten voor speciale evenementen, zoals de opening van een bedrijf, start van een project of de lancering van een nieuw product. Wij bedenken, organiseren en voeren uit. Wij zorgen voor een goede afstemming en duidelijke afspraken en maken uw evenement een succes!    

Vier is het bedrijf in Groningen en omstreken voor het creëren van unieke feesten en evenementen. 

Vier met plezier!

Organisatie evenementen

Vier bedenkt verfrissende concepten voor evenementen. U kunt ons onder andere inschakelen voor de opening van een bedrijf, de start van een project of de lancering van een nieuw product.

Verhuur

Hippe tafels, stoelen, originele decoratiematerialen, mooi servies en nog veel meer moois kunt u los bij ons huren. En alles wordt op locatie bezorgd en weer opgehaald.

Styling

Een unieke en persoonlijke sfeer op jullie bruiloft of de styling van een evenement? Wij zorgen er graag voor dat de juiste sfeer wordt gerealiseerd.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Portfolio

online event

Online kerst event

Voor een online kerst event mocht Vier de inrichting en styling verzorgen. In de studio van MyFacilities in Groningen hebben we drie verschillende settings gecreëerd: voor een online Bingo, online… Lees meer »

Laatste blog

Styled shoot Romantic meets Industrial

Een vleugje voorjaar, romantische details en een industriële locatie komen samen in deze fotoshoot. Fluweel, zachte kleuren en zalm roze vormden het thema. Deze romantische kleuren en materialen vormen een… Lees meer »

Over

Marieta Reessink

Creëren van mooie dingen, dat is mijn passie. Of het nu gaat om het maken van een tafel, de styling van een bruiloft of het creëren van een unieke setting… dat vind ik heerlijk om te doen… Lees meer »

Organisatie, inrichting en styling van bruiloften en evenementen