Organisatie, inrichting en styling van bruiloften en evenementen

Bij Vier kunt u terecht voor de organisatie, inrichting en styling van feesten, bruiloften en evenementen.

Styling en creativiteit staan centraal in de werkwijze van Vier. Wij bedenken voor elk feest of evenement een passende setting.

Bij ons vind je geen standaard materialen, maar alleen unieke tafels, stoelen, decoratie-items en nog veel meer moois.

Vier bedenkt daarnaast concepten voor speciale evenementen, zoals de opening van een bedrijf, start van een project of de lancering van een nieuw product. Wij bedenken, organiseren en voeren uit. Wij zorgen voor een goede afstemming en duidelijke afspraken en maken uw evenement een succes!    

Vier is het bedrijf in Groningen en omstreken voor het creëren van unieke feesten en evenementen. 

Vier met plezier!

Organisatie evenementen

Vier bedenkt verfrissende concepten voor evenementen. U kunt ons onder andere inschakelen voor de opening van een bedrijf, de start van een project of de lancering van een nieuw product.

Verhuur

Hippe tafels, stoelen, originele decoratiematerialen, mooi servies en nog veel meer moois kunt u los bij ons huren. En alles wordt op locatie bezorgd en weer opgehaald.

Styling

Een unieke en persoonlijke sfeer op jullie bruiloft of de styling van een evenement? Wij zorgen er graag voor dat de juiste sfeer wordt gerealiseerd.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Portfolio

Bedrijfsfeest RVO

Door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland benaderd om hun bedrijfsfeest voor 300 gasten te verzorgen. Voor het terrein achter het kantoor een plan bedacht, waarbij een informele sfeer centraal stond. Het… Lees meer »

Laatste blog

Nieuw kantoor met opslag

Het werd tijd voor meer ruimte: ruimte voor opslag, ruimte om klanten te ontvangen, ruimte voor mezelf en ruimte voor groei! Op 1 maart heb ik de sleutels ontvangen van… Lees meer »

Over

Marieta Reessink

Creëren van mooie dingen, dat is mijn passie. Of het nu gaat om het maken van een tafel, de styling van een bruiloft of het creëren van een unieke setting… dat vind ik heerlijk om te doen… Lees meer »

Organisatie, inrichting en styling van bruiloften en evenementen