Buitenlucht Bruiloften

Trouwen in eigen tuin, het ja-woord geven op een open plek in het bos of een festivalbruiloft op een mooie camping: aan een bruiloft kun je je eigen draai geven en kiezen voor een sfeer die het beste bij jullie past. Er wordt steeds vaker gekozen om buiten te trouwen. Maar wat moet je hiervoor regelen? En hoe creëer je een sfeer die jullie voor ogen hebben?

Vier Verhuur en Prins Weddingplanner bundelen hun krachten onder de naam Buitenlucht Bruiloften. Wij helpen graag bruidsparen die buiten willen trouwen. Overal in Nederland (maar ook daarbuiten!) zijn prachtige plekken waar de ceremonie kan plaatsvinden, waar een mooi feest gehouden kan worden of waar jullie heerlijk kunnen dineren met vrienden en familie.

Waarom kiezen voor dit concept?

Het voordeel van buiten trouwen is de flexibiliteit. Alles is mogelijk op het gebied van bijvoorbeeld catering en styling! Daarnaast kiezen wij een locatie uit die geheel aan jullie wensen voldoet (tenzij jullie zelf al een locatie op het oog hebben). Trouwen in het bos, op een camping, op het strand, in jullie tuin of op een boerderij? Wij creëren een unieke en persoonlijke bruiloft waar jullie en jullie gasten volop genieten!

Willen jullie trouwen in de buitenlucht ? Wij helpen jullie graag bij:

 • het vinden van de juiste locatie;
 • het verzorgen van de inrichting (meubilair, tent e.d.);
 • het styling van de locatie;
 • de planning en organisatie, inclusief een plan B (in het geval van slecht weer);
 • het regelen van de catering;
 • begeleiding op de dag zelf (ceremoniemeester).

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor het maken van een passende offerte, komen we allereerst graag een keer langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zijn natuurlijk benieuwd naar jullie wensen en jullie stijl. Na het gesprek maken we een offerte, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn. Is de offerte akkoord? Dan maken we een uitgebreid plan. Tijdens de voorbereidingen zal er intensief contact zijn, zodat jullie echt met een gerust gevoel naar de grote dag kunnen toeleven.

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te plannen.

fotocredits: Puur by Dyana

schommel huren

 

 

 

 

 

 

 

 

logos-vier-verhuur-prins-weddingplanner

 Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht