Bruiloft styling

Ben je op zoek naar een originele en unieke inrichting en styling van jullie bruiloft? Ik help jullie graag om dat te realiseren. Met mooie materialen, goede kleurcombinaties en waar nodig op maat gemaakte objecten tracht ik elke bruiloft een eigen karakter te geven.

Werkwijze bruiloft styling

In een kennismakingsgesprek nemen we diverse aspecten van de bruiloft door, zoals de gewenste locatie, trouwdatum, dagindeling etc. Verder kijk ik goed naar jullie stijl en jullie voorkeuren qua kleur. Op basis van alle informatie, stel ik moodboard op, waarin de sfeer wordt neergezet. Als er overeenstemming is over het moodboard (stijl, materiaal & kleurgebruik), maak ik een plan voor de inrichting van de locatie. En daarbij moet je niet denken aan standaard stoelen en tafels, maar kijk ik hoe jullie de dag willen beleven. Wordt het een informeel feest of een feest met veel activiteiten? Hebben jullie specifieke hobby’s waar iets mee gedaan kan worden? Moet er qua inrichting rekening gehouden worden met bepaalde gasten? Zijn er andere zaken waar ik zeker rekening mee moeten houden (zoals de bereikbaarheid). Het totale plan leg ik aan jullie voor. Als alles op papier staat en naar wens is, start ik met inkoop en het op maat maken van artikelen. De opbouw (inrichting en aankleding) verzorg ik vaak op de dag voor de bruiloft.

We hebben al de styling en inrichting van bruiloften verzorgd in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Maar ook in andere delen van Nederland zijn we actief! Op www.facebook.com/vierverhuur plaats ik regelmatig nieuwe foto’s van bruiloften.

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek (Marieta Reesssink, tel. 06-29374200 of info@vierverhuur.nl).