Bruiloft decoratie en versiering

Die ene speciale dag vraagt om bijpassend decoratie materiaal. Maar er is zoveel op de markt, wat past nu bij jullie? Bij het kiezen van de juiste versiering, let dan in elk geval op de volgende aspecten:

– Past het decoratiemateriaal qua uitstraling bij de locatie?bruiloft decoratie

– Hoe ‘vol’ is de locatie al ingericht? Als er al veel decoratie materiaal of veel andere objecten in een locatie aanwezig zijn, dan is het soms juist niet mooi om nog slingers of ander decoratie materiaal te gebruiken.

– Als het decoratiemateriaal buiten gebruikt wordt: kan het tegen regen (en wind)?

– Voldoende materiaal: een grote locatie vraagt ook om een grootse aanpak qua decoratie materiaal. In een grote schuur kun je bijvoorbeeld heel veel lampionnen ophangen.

– Rust: zorg bij de aankleding van de locatie dat je duidelijk kiest voor specifieke kleuren of vormen. Laat deze kleuren en vormen overal terug komen. Zo creëer je rust en een prachtige uitstraling.

– Zijn er bevestigingspunten aanwezig? Altijd handig om mee te nemen bij het ophangen van de bruiloft versiering: touw, tie rips, tape, haakjes, lint, schaar, plakband en een ladder of keukentrapje.

Wil je gratis advies, neem gerust contact op.

Wij verhuren en verkopen versiering voor bruiloften. Het huren van decoratie materiaal is relatief goedkoop. Je hebt het materiaal voor een trouwdag slechts één keer nodig. Het is jammer als al het decoratie materiaal na het feest in de prullenbak verdwijnt. Niet alleen voor je eigen portemonnee, maar ook voor het milieu.

Met de bruiloft decoratie van Vier Verhuur, creëer je de mooiste sfeer. In de blog van Vier Verhuur vind je volop inspiratie materiaal voor onder andere boho-weddings, festival weddings en andere hippe feesten.

schommel op bruiloft

 

 

 

 

 

 

Een greep uit ons assortiment:

– Stoffen slingers

– Vlaggenlijnen (o.a. van 25 meter!)

– Mexicaanse slingers

– Prikkabels (lampenslingers)

– Lantarentjes

– Boom schijven

– Vaasjes

– Lampionnen

Het voordeel van ons: je kunt voor een scherpe prijs, vele mooie materialen huren. Ook leuk voor jouw speciale dag: Mason Jars, papieren rietjes en mooie servetten. In de webshop van Vier Verhuur vind je veel van dit soort artikelen. Voor het huren van decoratie / versiering & een mooi gestylde dag, ben je bij ons aan het juiste adres. Een overzicht van de te huren artikelen staat hier.

Wij verzorgen bruiloft decoratie, bruiloft styling en bruiloft versiering in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. In andere regio’s verzorgen wij uiteraard ook graag de gehele aankleding!

decoratie huren