Reviews

Voor ons 30 jarig bestaan feest hebben we gebruikt gemaakt van de diensten van Vier en naar volle tevredenheid! Marieta denkt mee en er is heel veel mogelijk. De op- en afbouw was perfect. Super!

Ronald

Voor een diner met 13 personen heb ik al het bestek, borden, glazen en tafellinnen gehuurd bij Vier Verhuur.
De aflevering kwam tot stand na goed overleg, qua halen en brengen was er veel mogelijk.
Hetgeen wat geleverd wordt, overstijgt wat betreft kwaliteit wat je normaal bij een verhuurbedrijf kan krijgen. En dat voor een zeer schappelijke prijs.

Erwin ten Sande

Voor mijn verjaardag wilde ik graag in de tuin eten, de stevige, witte tent werd pas echt een gezellige feestruimte met de kleurige stoelen, tafels en lopers van VIER VERHUUR! Het zag er prachtig uit, er werd vooraf heel fijn meegedacht en de service was top! Een echte aanrader!

Annemieke Neuteboom

Voor mijn 30ste verjaardag / 3 jaar iDees-online jubileum, gebruik gemaakt van Vier Verhuur. De kleurrijke en vooral unieke eigen meubels en versiersels maakten mij helemaal enthousiast. Leuk om sfeer op locatie te krijgen en dan niet zo standaard als anders. Al met al heel tevreden over het aanbod en de service. Ga er zeker nog eens gebruik van maken.

Désiree Boerema
Eigenaar / iDees online

Dankzij vier verhuur hebben wij een ontzettend leuk kinderfeestje gevierd. Alles werd netjes aangeleverd en de kinderen hebben erg veel plezier gehad met het schilderen. Echt een aanrader!

Annemarie

Dankzij de vrolijke & gezellige aankleding qua; statafels, lampjes, lampionnetjes en bistro tafeltjes & stoeltjes van Vier Verhuur is ons thema tuinfeest "Noorderzon in de achtertuin" een groots succes geworden!!!

Mirjam Berghuis

Wij waren zeer tevreden. De artikelen zijn netjes, schoon en heel. Zeer representatief.

Gemeente Assen

 

Schrijf een review