Over mij

Het begon vanuit een passie; zelf iets creëren, meubels maken en creatief ondernemen. In de zomer van 2015 ben ik (Marieta Reessink) gestart met Vier Verhuur. Met Vier Verhuur wil ik het mogelijk maken om ook unieke en eigentijdse materialen te huren in plaats van het “standaard materiaal”.

Vier VerhuurBijzondere momenten in het leven worden gevierd. Bruiloften, verjaardagen, jubilea, openingen… noem maar op. Momenten waarbij je als organisator ervoor wil zorgen dat een feest of evenement geslaagd is. Met de inrichting en styling kun je voor een groot deel de sfeer bepalen. Graag denk ik mee met de gehele styling van een evenement, bruiloft of feest. Want juist door alle aspecten goed op elkaar af te stemmen, kan de juiste sfeer gerealiseerd worden.

Je kunt ook een feest in zijn geheel door mij laten organiseren (check deze pagina). Ik heb ervaring met de organisatie van evenementen en (tuin)feesten. Benieuwd naar mijn achtergrond? Ik heb de opleiding Leisure Management afgerond en heb vervolgens Economische Geografie gestudeerd.

Styling en creativiteit zijn mijn passies. De mix van organisatie en styling komt volledig tot zijn recht in Vier Verhuur.

Vier Verhuur geeft me heel veel positieve energie. Deze energie breng ik graag over op iedereen die ook zin heeft in een mooi feest of evenement!

 

Het assortiment:
Kleur en duurzaamheid spelen een belangrijke rol bij de keuze en productie van het assortiment van Vier Verhuur.
duurzaam

 

Het (melamine) servies is van het merk Rice. Rice ondersteunt Global Compact en is het eerste ScandinavischRICElogo_2067e bedrijf dat SA8000 gecertificeerd is, vanwege de projecten met de leveranciers over de hele wereld. SA 8000 is een internationale certificeringsnorm die organisaties stimuleert om sociaal aanvaardbare praktijken op de werkplek te ontwikkelen, te onderhouden en in praktijk te brengen.

 

Ik gebruik verf van het merk Aquamarijn Natuurverf. Deze verf wordt in tegenstelling tot reguliere verf soorteaquamaryn-duurzame-schilders-verf-432x75n geproduceerd uit herwinbare natuurlijke grondstoffen in plaats van petrochemische grondstoffen.

 

Bij de artikelen staat ook omschreven op welke manier rekening is gehouden met het milieu.

En door meer te huren en minder te kopen, worden producten intensiever gebruikt. Dat is niet alleen duurzaam, maar bespaart ook de nodige ruimte!

Vier Verhuur is een verhuurbedrijf voor alle soorten feesten… maar altijd met aandacht voor de uitstraling.

Ik verhuur de artikelen vanuit Haren (bij Groningen). Dus of je nu een feest geeft in Groningen, Haren, Glimmen, Onnen of Eelde of daarbuiten, Vier Verhuur kan je van dienst zijn.